BOSS: Chris Wilder fra tiden i Sheffield United.

Rekken brutt: Sheffield United vant en Premier League-kamp igjen

12. januar 2021

FotballPremier League

I sin 18. kamp tok Sheffield United sin første seier i Premier League-sesongen da Newcastle ble slått 1-0. Billy Sharp ble matchvinner på straffespark.

I det 70. minutt traff Federico Fernández ballen med hånden i en løpsduell med innbytter Sharp i gjestenes straffefelt. Det var armbruk fra begge spillere i duellen. Etter flere minutters VAR-gjennomgang tok dommer Andy Madley selv en titt på skjermen og dømte straffe. Sharp scoret iskaldt.

Straffeavgjørelsen kan diskuteres, men det var ingen tvil om at Sheffield United fortjente seieren. Laget var klart best gjennom hele kampen. Newcastle, som spilte 2. omgang i undertall etter at Ryan Fraser ble utvist, kan takke sin keeper Karl Darlow for at målet ikke kom tidligere.

– Dette er en stor lettelse. Det var på tide at vi vant. Vi måtte slite, men jeg synes gutta var glimrende i første omgang. I dag hadde vi det nødvendige hellet til å hale det i land, sa Sharp til Sky Sports.

– Alle har avskrevet oss, så vi spiller uten press. Denne seieren kan gi oss økt tro.

JUBEL: John Lundstram feirer scoring for Sheffield United.

Lang rekke

Sheffield United mer enn doblet sin poengfangst i løpet av 90 minutter onsdag. De 17 første kampene ga to poeng til sammen (0-2-15), og laget satte rekord med den lengste seiersløse sesongstart i PL-historien. QPR vant i 17. kamp i 2012-13.

Laget slapp iallfall å nærme seg Boltons 22 kamper uten seier fra sesongstart i 1902-03, som forblir rekord for øverste divisjon i England.

Få to måneder gratis Viaplay ved å bestille årsabonnement via denne lenken!

MÅL: Sheffield Uniteds Jayden Bogle feirer scoring mot Brighton.