FOR HAMKAM: Kjetil Rekdal på trenerbenken.

Rekdal og HamKam fortsetter å herje i OBOS-ligaen

Ole-Jørgen Wiig

22. juni 2021

HamKam og Kjetil Rekdal stopper ikke den imponerende sesongstarten i OBOS-ligaen.

Tirsdag kveld møtte de formlaget Sogndal på Briskeby, og det startet tøft med 0-1 i fleisen etter 15 minutter spilt. Men HamKam svarte på eget gress og snudde 0-1 til 2-1-seier. Det var HamKams tredje strake seier.

Laget fra Hamar leder dermed ligaen etter syv serierunder og er hele fire poeng foran Fredrikstad på andreplass.

Det var Sogndals Akor Jerome Adams som startet ballet ved å sende gjestene i ledelsen, men Jonas Enkerud utlignet fra straffemerket etter 39 minutter. Ved pause sto det 1-1.

Så var det Kristian Eriksen som ble matchvinner med sin 2-1-scoring da det var spilt ett kvarter av andreomgangen. Målet var Eriksens fjerde fulltreffer denne sesongen.

HamKam står med 17 poeng, mens Sogndal har åtte poeng og ligger på en 11. plass.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

BRISKEBY: HamKams hjemmebane avbildet for flere år siden.