KLAR: Kjetil Rekdal er ny Rosenborg-trener.

Rekdal henter Rosenborg-legende til Lerkendal: – En av de første jeg satt opp på listen min

Christian August Cederblad

20. januar 2022

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Roar Strand (51) blir assistenttrener i trenerapparatet til Kjetil Rekdal (53) i Rosenborg. Det bekrefter klubben torsdag.

– Det er veldig inspirerende å få denne muligheten. Jeg er ikke en veldig rutinert trener, men fotballfaget, det kan jeg. Jeg har mye erfaring og nå handler det om å få det jeg, Kjetil og Geir står for, overført til spillerne. Der har jeg noe å bidra med, sier Strand til RBK.no.

Rekdal og Geir Frigård har den siste tiden vært i samtaler med flere kandidater. De to er svært fornøyde med å ha landet Strand, som i alt har 645 kamper og 121 mål for Rosenborg.

– Roar var en av de første jeg satt opp på listen min over kandidater. Han er en veldig god match med Geir og meg. Han er en annen type enn oss og komplementerer teamet. Roar har en enorm erfaring og folk lytter når han prater. I tillegg er han sulten. Vi er veldig glad for å få han med i trenerteamet, sier Rekdal.

LES OGSÅ: Kobler Tom Nordlie til Eliteserie-klubb: – Kanskje dette er sjansen hans

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]