Rekdal: Dette kan bli Solskjærs neste jobb

Publisert kl25 november 2021 21:59 by Christian August Cederblad

TRENERE: Kjetil Rekdal og Ole Gunnar Solskjær. | FotballMedia/Twitter

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Ole Gunnar Solskjær (48) er ledig på markedet etter at han forrige uke fikk sparken i Manchester United.

Til tross for at han kan vente seg tilbud fra både inn- og utland i tiden som kommer er det ventet at Solskjær vil ta seg en pause fra treneryrket.

Selv om pilen pekte bratt nedover og resultatene uteble i Solskjærs siste måneder i Manchester United, mener HamKam-trener Kjetil Rekdal (53) at kristiansunderen ennå har et stort navn og vil være en het kandidat for flere klubber som trenger en ny trener.

– Det er umulig å vite hva som skjer. Han er norsk, og det er kanskje ikke den største fordelen i internasjonal fotball. Men det er klart at han kan få attraktive trenerjobber etter dette. Kanskje ikke på samme størrelse som Manchester United. Men kanskje kan han få en litt mindre klubb og gjøre underverker der, sier Rekdal til Dagbladet.

Rekdal tror at Solskjær vil være aktuell for flere klubber i Eliteserien, men også for ligaer i utlandet som Belgia, Nederland, Østerrike, Tyskland eller Spania.

Rosenborg?

Til tross for at han har en fortid i Molde utelukker ikke Rekdal at Solskjær kan komme til å takke ja til et eventuelt tilbud fra Rosenborg.

– Nei, jeg er blitt spurt om det samme: «Er det for mye Vålerenga i deg til at du kan trene andre lag?» Dette er et yrke, du ønsker å vinne. Jeg har vært med på å slå Vålerenga, og jeg har vært med på å tape for dem. Det er en jobb. Alle gjør alt for at eget lag skal vinne. Du er lojal mot arbeidsgiveren din til enhver tid. Sånn må det være. Ellers får du ikke til noe, forklarer Rekdal til slutt.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

FIKK IKKE FORTSETTE: Ole Gunnar Solskjær er ikke lenger Manchester United-manager.Twitter

Sjekk scoringen som fort kan bli kåret til årets mål i OBOS-ligaen!