BAUTA: Tidligere Rosenborg-stopper Tore Reginiussen.

Reginiussen har én klar målsetning denne sesongen

Redaksjonen

2. mai 2017

EliteserienFotball

Rosenborg tørster etter å ta det siste steget og hevde seg i Europa igjen. – Det er en ekstra gulrot som ligger der, mener stopperkjempen Tore Reginiussen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mandag storspilte 30-åringen i RBKs midtforsvar da trønderne slo Sarpsborg 2-1 i en dramatisk toppkamp. Sluttminuttene bød på scoringer til hvert av lagene og et rødt kort til Milan Jevtovic.

Dermed måtte Rosenborg avslutte toppoppgjøret med ti mann, men serielederen holdt unna. Reginiussen er sikker på at Kåre Ingebrigtsens lag vil heve seg i tiden framover.

– Vi har vist oss som vanskelig å score mot og vanskelig å slå. Det har ikke vært helt maks spillemessig i innledningen, men vi er solide. Jeg er overbevist om at spillet bare vil bli bedre og bedre, sier han til NTB.

Drømmer

Landslagsspilleren har en klar målsetning for 2017-sesongen.

– Vi ønsker å vinne Eliteserien og cupen i år også, men vi har et stort mål om å komme oss ut i Europa. Det er kanskje det som motiverer og trigger oss mest. Det er på en måte den ekstra gulroten som ligger der. Nå har vi tatt «The Double» to år på rad, så nå handler det om å ta det siste steget ut i Europa, sier Reginiussen og legger til:

– Champions League er selvsagt den store drømmen, men det er en lang vei dit. Vi skal prøve i alle fall.

LES OGSÅ: Kåre om Bendtner: Akkurat det vi planla