STJERNEGALLERI: Alvaro Morata (ytterst til venstre) blir gratulert av de andre Real Madrid-stjernene.

Real-stjerne flørter med Premier League-gigant

Jakob K. Gregersen

12. april 2017

FotballPremier League

Real Madrid-spissen Álvaro Morata legger ikke skjul på at han en dag vil prøve seg i Premier League. Han går langt i antyde en mulig overgang til Chelsea.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Real Madrid-spissen Álvaro Morata legger ikke skjul på at han en dag vil prøve seg i Premier League. Han går langt i antyde en mulig overgang til Chelsea.

24-åringen scoret nylig hattrick i Reals 4-2-seier over Leganés, men han er ikke blant Zinédine Zidanes favoritter. Denne sesongen har Morata fått sjansen fra start i La Liga bare ti ganger, og i mesterligaen har han kun fått starte én kamp.

Moratas situasjon i den spanske storklubben blir fulgt nøye av en rekke klubber. Allerede i fjor sommer ble han ringt opp av flere Premier League-managere.

– Jeg snakket direkte med Mauricio Pochettino (Tottenham) og Antonio Conte (Chelsea). Madrid ville ikke selge meg, så her er jeg. Jeg stortrives og klubben støtter meg, men jeg vil ikke lukke dørene om slike tilbud kommer på bordet igjen. Hvis jeg en dag skal dra, er jeg sikker på at det blir Premier League, sier Morata i et langt intervju med The Guardian.

LES OGSÅ: Dette må til for at Klopp skal være fornøyd med sesongen