MOTGANG: Zinedine Zidane og Real Madrid er inne i en tung periode.

Real Madrid i fullstendig krise: – Ufattelig. Pinlig!

Jakob K. Gregersen

25. januar 2018

FotballLa Liga

Sliter enormt.

Real Madrids problemer tårner seg opp. Onsdag ble storklubben slått ut av den spanske cupen med 1-2-tap hjemme mot lille Leganés.

Med 1-0-ledelsen fra bortekampen valgte Real-trener Zinédine Zidane å spare stjerner som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Toni Kroos, Marcelo, Luka Modric og Dani Carvajal fra start. Det kostet dyrt.

Real Madrid hadde ballen mest fra start, men skapte lite. Leganés skapte vel så mye, og gjestene tok ledelsen etter en halv time da Javier Eraso feide ballen i mål fra langt hold.

Gjestene ledet 1-0 ved pause, og mishagsytringer fulgte hjemmelaget i garderoben.

Veland svært kritisk

Stemningen ble noe bedre da Karim Benzema utlignet framspilt av Lucas Vázquez tidlig i annen omgang. Da lå det an til avansement til semifinalen, men lettelsen varte ikke lenge.

Ti minutter ut i annen omgang mistet Theo Hernández fullstendig markeringen ved et hjørnespark, og Gabriel fikk en enkel oppgave med å nikke inn 2-1 til Leganés.

Zidane reagerte ved å kaste inn Modric og Carvajal, men til ingen nytte. Real Madrid maktet aldri å score målet som ville gitt avansement, og i stedet gikk Leganés videre på bortemålsregelen.

Med 19 poeng opp til erkerivalen Barcelona i La Liga er mesterligaen nå Real Madrids siste sjanse til en tittel denne sesongen. Det er en turnering klubben har vunnet de to siste årene.