RBK og Glimt la inn bud og var i samtaler med Eliteserie-spiller, men prisen ble for høy: – Det er ganske sykt!

Publisert kl03 mai 2022 13:29 by Redaksjonen

TRENERE: Kjetil Rekdal og Kjetil Knutsen. | RBK.no/Glimt.no

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Før denne sesongen forsøkte både Rosenborg og Bodø/Glimt å sikre seg Aalesund-forsvareren Isak Dybvik Määttä (20). Det erfarte TV 2 nylig.

Kanalen skrev at RBK la inn et konkret bud, mens Glimt var i samtaler med Aalesund om Määttä, men de to Eliteserie-lagene fikk raskt forståelse av at prislappen AaFK forlangte ble for høy.

Bodø/Glimt var villig til å betale rundt 6-7 millioner kroner for Määttä, mens RBK la inn et lavere bud. For Aalesund var summene uaktuelle.

– Det er ganske sykt! At jeg skal være verdt seks-syv millioner… det hadde jeg ikke trodd selv. Men jeg tenker ikke så mye på det nå. Jeg trives godt i Aalesund, fortalte 20-åringen til TV 2.

Trener Lars Arne Nilsen er svært fornøyd med sin elev, som denne sesongen har blitt omskolert fra angrepsspiller til venstreback, der han har vært meget god.

– Allerede nå er det ikke mange jeg hadde byttet han ut med, kanskje Fredrik Bjørkan, men han er jo i Berlin. Jeg kommer ikke på noen nå som er mer spennende på venstreback, og det sier litt, sa Nilsen til AaFK.no.

LES OGSÅ: Har kåret hvem som var best av Scholes, Gerrard og Lampard