PROFIL: Rosenborgs Pål André Helland.

RBK lå under 4-1 mot Eliteserie-laget, snudde og vant 4-5

28. februar 2020

EliteserienFotball

Rosenborg sto for en forrykende avslutning av fredagens treningskamp mot Odd og vendte 1-4 til seier 5-4 i løpet av de siste 20 minuttene.

Fredrik Nordkvelle scoret tre mål på rad for hjemmelaget og så ut til å ha avgjort kampen i Odds favør, men tre RBK-scoringer i løpet av et kvarter snudde alt på hodet.

Pål André Helland reduserte på straffespark i det 71. minutt, og etter nye mål av Erik Botheim i det 77. minutt og Gjermund Aasen fem minutter senere sto det 4-4.

Vegar Eggen Hedenstad ble matchvinner da han i det 86. minutt satte inn returen etter Aasens skudd i tverrliggeren.

Vi trenger din mening om Sportsbibelen: Meld deg på og vær med i trekningen av sesongkort hos Dplay!

Smått episk

Det ble litt av en målfest da Odd tok imot Rosenborg på førstnevntes hjemmebane i Skien. Torgeir Børven ga hjemmelaget ledelsen da han utnyttet en fæl feilpasning av Helland i det 20. minutt.

To minutter senere revansjerte Helland seg med frisparkserve til 1-1-målet som ble kreditert Anders Konradsen. Senere sendte Helland et nytt frispark i krysset og ut, mens Konradsen også hadde stolpetreff.

Nordkvelle ordnet likevel Odd-ledelse ved pause, og han økte to ganger i 2. omgang før gjestene startet sluttspurten som avgjorde kampen.

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!

SNAKKER MED PRESSEN: Rosenborgs Pål André Helland.