SER OPP MOT HIMMELEN: Manager Claudio Ranieri.

Ranieri rasende på egen spiller

29. desember 2018

Aleksandar Mitrovic dunket inn vinnermålet i tilleggstiden da Fulham slo Huddersfield 1-0 i lørdagens nedrykksduell i Premier League.

I forkant av scoringen ble serberen tredd gjennom av det 18 år gamle stjerneskuddet Ryan Sessegnon. Under press sendte han av gårde et hardt skudd på første berøring. Ballen snek seg i nettet bak Huddersfields sisteskanse.

Målet kom ett minutt på overtid. Ni minutter tidligere bommet Fulham-innbytter Aboubakar Kamara fra straffemerket, men slapp å bli syndebukk takket være Mitrovic.

Franskmannen så sitt straffeforsøk bli reddet av danske Jonas Lössl. Hjemmelaget fikk sjansen fra krittmerket etter en hands fra Chris Löwe.

Ranieri raste

Etter kampen fortalte Fulham-manager Claudio Ranieri at Kamara ikke fulgte hans ordre om å la Mitrovic ta straffen.

– Det er helt utrolig. Han respekterte verken meg, klubben eller laget. Jeg har snakket med ham om det. Det er ikke riktig det han gjorde. Jeg ville drepe ham, og det er normalt når noen tar en ball bare fordi man scoret på forrige straffe (mot Manchester United). Mitrovic skulle tatt den, raste Ranieri.

Stefan Johansen var heller ikke lørdag i Fulham-troppen.

Seieren var Fulhams første på seks Premier League-kamper. Den tok London-laget opp i 14 poeng og opp til 18.-plassen. Ranieris menn er fortsatt under nedrykksstreken, men har fått litt kontakt med lagene over seg.

Huddersfield er inne i en forferdelig rekke. Klubben står med hele sju strake tap og ligger helt sist med ti poeng etter 20 kamper.

Visste du at man kan se flere av Europas heftigste fotballigaer helt gratis? Sjekk det ut her!

MANAGER: Fulham-sjef Claudio Ranieri på pressekonferanse.