VAR LENGE ARBEISLEDIG: Claudio Ranieri på tribunen.

Ranieri nekter å tro på ryktene

Redaksjonen

12. april 2017

FotballPremier League

Tidligere Leicester-manager Claudio Ranieri nekter å tro at det var spillernes misnøye som førte til at italieneren måtte ta sin hatt og gå etter gullsesongen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ranieri ble sparket som Leicester-manager kun ni måneder etter at han førte laget til et helt sensasjonelt ligagull. I etterkant har det blitt spekulert i at flere sentrale spillere hadde et finger med i spillet for å få italieneren bort fra klubben.

Craig Shakespeare tok over laget som vant seks kamper på rad etter at Ranieri forlot klubben. Italieneren tror imidlertid det var andre faktorer bak den svake formen som endte med at den regjerende mesteren snuste på nedrykk til mesterskapsserien en periode.

– Nei, jeg kan ikke tro det, sa Ranieri til Sky Sports mandag på spørsmål om han tror rapportene om at spillerne var involvert i hans avgang stemmer.

– Spillerne ga kanskje ikke maksimalt fordi det er andre problemer. Andre problemer kan være at da de var i klubben tidligere tjente de litt mindre, og etter det (ligagullet) tjente de det dobbelte eller triple, sa Ranieri.
Leicester tapte 2-4 borte mot Everton i Premier League søndag. Onsdag er det mesterligakvartfinale mot selveste Atlético Madrid for eventyrlaget. Ranieri erkjenner at situasjonen ble en helt annen for laget etter ligagullet.

– Når du kommer tilbake til oppkjøringssesong etter å ha vunnet tittelen, reiser du rundt i verden. Du drar til USA for å spille mot store lag for første gang i livet. Situasjonen er en helt annen, sa Ranieri og gjentok at han ikke tror spillerne sørget for at han måtte pakke sakene sine.

LES OGSÅ: Tidligere Barca-stjerne ble æresdoktor. I Sverige (!)

– Jeg vil ikke tro at spillerne senket meg. Nei, nei, nei.