ITALIENSKE TRENERLEGENDER: Maurizio Sarri (t.v) og Claudio Ranieri.

Ranieri henter Eliteserie-spiller

Redaksjonen

28. januar 2020

EliteserienFotballSerie A

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Kristoffer Askildsen har skrevet under på en 4,5-årskontrakt med den italienske storklubben Sampdoria. Dermed blir han lagkamerat med norske Morten Thorsby.

Klubbene kom til en enighet tirsdag formiddag, skriver Stabæk på sine nettsider.

Unggutten debuterte i Eliteserien i 2018 med 70 minutter hjemme mot Ranheim, i en alder av 17 år. I 2019-sesongen ble det 14 kamper og én scoring – i 4-2-seieren over Mjøndalen hjemme i nest siste seriekamp.

2001-modellen var også ute med en skade over en lengre periode etter en landskamp mot Portugal sitt G18-landslag i midten av juni, og var borte fra fotballen i drøye fire måneder. Han har også vært fast på G19-landslaget i det siste.

Vi trenger din mening om Sportsbibelen: Meld deg på og vær med i trekningen av sesongkort hos Dplay!

Ranieri

Sampdoria trenes av tidligere Leicester-manager og Premier League-mester Claudio Ranieri. Og italienerne har en Stabæk-gutt i stallen fra før: Morten Thorsby.

Den italienske klubben ligger på 16. plass i Serie A. Laget som trenes av Ranieri ligger fem poeng over nedrykksplass etter 21 kamper.

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!

SER OPP MOT HIMMELEN: Manager Claudio Ranieri.

(©NTB)