GODSET: Eirik Ulland Andersen takker fansen.

Rangerer seg selv som Eliteseriens beste frisparkskytter

Ole-Jørgen Wiig

10. mai 2017

EliteserienFotball

Det er ingenting i veien med selvtilliten til Strømsgodsets Eirik Ulland Andersen (24).

Artikkelen fortsetter under annonsen

I søndagens hjemmekamp mot Sarpsborg 08 prikket den tidligere Hødd-spilleren inn et nydelig frispark rett utenfor 16-meteren. Ballen gikk i en vakker bue i det lengste hjørnet bak en sjanseløs Anders Kristiansen i Sarpsborg-buret.

Nå rangerer han seg som Eliteseriens beste frisparkskytter.

– Jeg er veldig trygg på mine ferdigheter, og står for det. Jeg føler at jeg kommer til å score hver gang. I de situasjonene fra rundt 20 meter og inn, føler jeg at jeg gjør det veldig bra, forteller Ulland Andersen til Eurosport.no.