RBK-SJEF: Kjetil Rekdal.

Presentert som Rosenborg-spiller: – Det er en stor klubb

Redaksjonen

5. oktober 2022

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Rosenborg bekrefter at den første signeringen for 2023 er i orden.

Islandske Isak Snær Thorvaldsson (21) er klar for RBK fra og med nyttår.

Se presentasjonen nederst i saken!

Islendingen har skrevet under på en femårskontrakt med trønderne.

– Jeg er veldig gira og gleder meg til tiden fremover. Jeg valgte Rosenborg fordi de har vist interesse for meg i lang tid og det er en stor klubb med stolt historie. Jeg liker hva de gjør her og det er en klubb på vei oppover. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Thorvaldsson til RBK.no.

Thorvaldsson landet i Trondheim tirsdag for å fikse de siste formalitetene.

21-åringen kommer fra islandske Breidablik hvor han har storspilt.

– Jeg spiller der treneren ønsker det. Jeg har alltid hatt et midtbane-hode, men jeg har virkelig likt å spille på topp. Det å score mål, serverte målgivende pasninger, men jeg har ikke noe i mot å bli flyttet rundt, så lenge jeg får spille, sier angriperen.

LES OGSÅ: Hevder norsk utenlandsproff kan bli solgt for over 100 millioner kroner

Sett denne?

LES OGSÅ: Kommer med sjokknyhet om Messi