DEN GANG DA: Ole Gunnar Solskjær gir Giuseppe Rossi en klem etter Manchester United-scoring tilbake i 2006.

Premier League-stjerne tangerte Solskjær

10. desember 2017

FotballPremier League

Ny mann på topp.

Southampton leverte en kjempekamp og så ut til å slå Arsenal på hjemmegress søndag. Men på slutten dukket Olivier Giroud opp i kjent stil og sikret 1-1.

Franskmannen viste styrke i boksen og headet inn utligningen på et innlegg fra Alexis Sánchez i det 88. minuttet. Før det hadde Arsenal jaget scoring lenge, men Southampton hadde vært svært skumle på kontringer.

Scoringen til Giroud ble hans mål nummer 17 som innbytter for Arsenal i Premier League. Dermed tangerte han Ole Gunnar Solskjærs 17 innbytterscoringer for Manchester United.

1-0-målet fikk vertene allerede etter to minutters spill. Arsenals Per Mertesacker slo først en klønete pasning og fulgte opp med å skli i forsøket på stanse Dusan Tadic. Tadic kunne spille gjennom Charlie Austin, som var kald alene med Petr Cech.

Gjestenes tsjekkiske målvakt skulle få det travelt utover i kampen. Bare i løpet av de første 20 minuttene hadde Austin flere gode muligheter, men han maktet ikke å overliste Cech flere ganger.

Se flere storkamper fra Europas gjeveste fotballigaer – helt gratis!