Premier League-rivaler spleiser på fly

Publisert kl4 dager siden by Redaksjonen

MANAGERE I PREMIER LEAGUE: Thomas Tuchel (Chelsea), Ole Gunnar Solskjær (Manchester United), Jürgen Klopp (Liverpool) og Pep Guardiola (Manchester City). | NTB

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Flere av Englands storklubber samarbeider om å få spillere klare til helgens ligarunde. De setter seg på et innleid fly etter møtet mellom Brasil og Uruguay.

Det skriver Daily Mail. Kampen mellom Brasil og Uruguay i VM-kvalifiseringen spilles natt til fredag norsk tid, og Liverpool har lørdag tidlig avspark i Premier League borte mot Watford. Samme dag spiller også Manchester United, Manchester City og Chelsea.

Rivalene har gått sammen om å spleise på et charterfly for å få sine søramerikanske spillere tilbake i tide. Det vil ta av så raskt som mulig fra Manaus i Brasil etter kampslutt.

Flyet er ventet å ha med seg Liverpool-duoen Alisson Becker og Fabinho, Manchester Uniteds Edinson Cavani og Fred, Manchester Citys Ederson og Gabriel Jesus og Leeds-spiller Raphinha. Det samme gjelder Chelseas stopperstjerne Thiago Silva og Aston Villas Douglas Luiz.

Ifølge Daily Mail er det også blitt diskutert blant klubbene å dele opp gruppen og transportere spillerne hjem i to fly.

Tottenham har egne planer om å få kvartetten Giovani Lo Celso, Cristian Romero (begge Argentina), Davinson Sánchez (Colombia) og Emerson Royal (Brasil) klare til søndagens bortekamp mot Newcastle.

Har du sett Sportsbibelens Instagram? Følg oss her!

PROFILER: Roberto Firmino og Alisson feirer at Liverpool vant VM for klubblag.Reuters

(©NTB)