STJERNER: Barcas stjernetrio feirer scoring.

Premier League-manager innrømmer: Jeg vil trene Barcelona

Ole-Jørgen Wiig

5. mai 2017

FotballPremier League

Everton-manager Ronald Koeman har store ambisjoner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nederlenderen ble klar for Everton i fjor sommer etter imponerende resultater i Southampton. Ambisjonene til «The Toffees» fristet Koeman til å komme til Merseyside, men den tidligere Barcelona-spilleren har en drøm som strekker seg høyere enn takene på Goodison Park.

– Alle vet at jeg er en Barca-mann, og kjenner til kjærligheten for klubben som jeg vokste i både som spiller og person. Som alle andre er jeg en ambisiøs person, det er alltid ting som må gjøres, sier han ifølge ESPN.

– Jeg er i Everton som også er et viktig prosjekt. Klubben vil styrke seg og spille i Champions League, men selvfølgelig har jeg, som person, egne drømmer.