HILSER: Watford og Crystal Palace før kamp.

Managerveteranen Roy Hodgson slutter i jobben i Crystal Palace etter denne sesongen.

– Etter nesten fire år i barndomsklubben sin, gir han seg etter sesongen. Takk for alt, Roy, skriver klubben på Twitter.

Hodgson skal holde en pressekonferanse senere tirsdag.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

Avgjorde

Venstrebacken Tyrick Mitchell kranglet inn det avgjørende målet da Crystal Palace slo Aston Villa 3-2 i Premier League søndag.

Seks minutter gjensto da Mitchell avgjorde kampen etter forarbeid av Eberechi Eze.

Da hadde Palace slått tilbake etter å ha ligget under to ganger i kampen. Matchvinner Mitchell slo også den målgivende pasningen til formsterke Christian Bentekes utligning til 1-1.

I forkant hadde John McGinn sendt Villa i ledelsen med en markkryper mot lengste hjørne. Scoringen kom etter bare 17 minutters spill.

Anwar El Ghazi sendte Villa opp i ledelsen på ny etter 34 minutter, men i annen omgang handlet det meste om Roy Hodgsons Palace-mannskap.

Wilfried Zaha utlignet til 2-2, før Mitchell avgjorde kampen mot slutten.

Crystal Palace klatret til 13.-plass på tabellen, mens Villa ligger to plasser høyere opp.

PROFIL: Crystal Palace-spiss Christian Benteke.