PRESENTERES: Gianluigi Buffon med Paris Saint-Germain-drakten. Her sammen med klubbpresident Nasser Al-Khelaifi.

Pinlig PSG-debut for Buffon

15. juli 2018

FotballLigue 1

Paris Saint-Germain og keeperveteranen Gianluigi Buffon tapte 2-4 mot nivå tre-klubben Chambly i en treningskamp søndag.

Buffon debuterte i PSG-trøya i treningskampen, en drøy uke etter at han signerte for den franske storklubben. Han kunne ha ønsket seg en bedre start.

Keeperen forårsaket et straffespark til bortelaget Chambly allerede i kampens femte minutt, skriver avisen Le Parisien. Straffen ble omsatt til 1-0, og Chambly rakk også å doble ledelsen før Buffon ble byttet ut i pausen.

Kampen ble spilt over 2 x 40 minutter i en lukket arena, og PSG har foreløpig vært sparsommelig med informasjon om kampen.

Hovedstadslaget mønstret selvfølgelig ikke sitt sterkeste mannskap mot Chambly, ettersom flesteparten av lagets store spillere er eller har vært opptatt med VM-spill. Foruten Buffon, Jesé Rodríguez og kaptein Adrien Rabiot besto laget av yngre spillere.

Risikofritt spill på 100 kroner under VM: Vinner du, beholder du gevinsten – Taper du, betales innsatsen tilbake