I AKSJON: Petter Northug under rulleskikonkurranse for et par år siden.

Petter Northug har fått ny jobb

Redaksjonen

28. mai 2020

LangrennVintersport

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Gunde Svan og Petter Northug skal lede høstens sesong av TV 2-programmet «Landskampen», der norske og svenske vinterhelter utfordrer hverandre til kamp.

Northug også skal delta i «Vem kan slå Anja og Foppa» med den svenske skiyndlingen Frida Karlsson.

– Det ligger i ryggmargen min å sende stikk til svenskene, så det blir spennende å se om jeg klarer å holde meg i skinnet når jeg skal samarbeide med Sveriges største skilegende om programlederjobben, sier Northug.

Gunde Svan har ledet flere svenske tv-suksesser i Sverige de siste årene. Han tror den norske skilegenden vil klare seg bra i programlederrollen.

LES OGSÅ: Visste du at man kan streame Bundesliga helt gratis? Slik gjør du det

SKIGLADE TRØNDERE: Emil Iversen (t.v) og Petter Northug i 2017.

Forskjellig

– Petter og jeg er nok ganske ulike, samtidig som jeg tror vi kommer til å utfylle hverandre. Jeg har jo sett at Petter er dyktig foran kamera og han leverer one-linere på løpende bånd, så jeg tror at dette blir bra, sier Svan.

– Vi får se om vi blir programlederduo eller konkurrenter, følger han opp humoristisk.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

MED BRILLENE PÅ: Petter Northug.

(©NTB)