PROFILER: TV 2s Petter Myhre og Øyvind Alsaker.

Petter Myhre har bestemt seg for om han fortsetter i TV 2 etter at LSK rykket opp

Christian August Cederblad

20. januar 2021

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Forrige sesong rykket Lillestrøm opp fra OBOS-ligaen til Eliteserien på første forsøk.

Ansvaret på assistenttrener Petter Myhre (48) øker dermed betraktelig, likevel fortsetter han i TV 2. Det bekrefter han selv overfor kanalen.

– Det er vanvittig gøy å jobbe som fotballtrener. Det har vært en stor del og viktig del av hele livet mitt, og jeg hadde voldsomme abstinenser da jeg sluttet med det. TV 2 har vært en fantastisk plass som har gjort savnet mindre. 2020 ga meg mersmak på å jobbe som trener, sier Myhre til TV 2.

Myhre og Geir Bakke ble før denne sesongen ansatt som henholdsvis assistent- og hovedtrener i Lillestrøm. Sammen ordnet de opprykk for de gule til Eliteserien. LSK endte på en sterk andreplass i OBOS-ligaen bak Tromsø, etter å ha fått en svak start på sesongen.

Få to måneder gratis Viaplay ved å bestille årsabonnement via denne lenken!

LSK-PROFILER: Lillestrøm-trener Geir Bakke og assistenttrener Petter Myhre.

Mer overkommelig

Myhre forteller at koronakrisen faktisk har deler av æren for at han klarer å kombinere rollene som TV 2-ekspert om fotballtrener i Lillestrøm.

– Det er fælt å si det, men pandemien har gjort det enklere. Det har ikke vært noen utenlandsreiser og fartingen rundt har vært veldig begrenset, sier 48-åringen, som i flere sesonger har dannet en sterk kommentatorduo sammen med Øyvind Alsaker.

Få to måneder gratis Viaplay ved å bestille årsabonnement via denne lenken!

VM: Petter Myhre og Øyvind Alsaker under fotball-VM i Russland.