FØLGER MANCHESTER CITY: TV 2s Premier League-ekspert Petter Myhre.

Petter Myhre: Dette kan gjøre at Manchester City ikke vinner Premier League

Christian August Cederblad

12. mars 2021

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Ingen klarer å henge med Manchester City i kampen om Premier League-tittelen denne sesongen.

De lyseblå har sikre seg en solid luke ned til Manchester United på andreplass, samtidig som de andre storlagene, spesielt Liverpool, ikke kjemper om annet enn topp fire.

TV 2s Premier League-kommentator Petter Myhre er så godt som sikker på at Manchester City vinner ligatroféet, men peker på noe som kan felle Pep Guardiolas mannskap.

– Nei, det er ikke spenning i toppen. Manchester City tar hjem dette her, med mindre de skulle få ekstremt mange skader, covid-smitte og havne på etterskudd på grunn av at spillere ikke kommer i form igjen. Men så gode som Manchester City ser ut akkurat nå er det ingenting som tilsier at de skal rote bort dette her, uttalte Myhre nylig i TV 2s Premier League-studio.

LES OGSÅ: Denne fotballskoen er populær blant superstjernene

PREMIER LEAGUE-VINNER: Manchester City-manager Pep Guardiola med trofeet.

Leverer

Etter utrolige 21 strake seiere tapte Manchester City for kort tid siden mot Manchester United, men reiste seg da de knuste Southampton 5-2 på hjemmebane.

Manchester City kjemper ennå om fire titler denne sesongen. Laget leder som nevnt Premier League, leder 2-0 etter den første åttedelsfinalen mot Gladbach i Champions League, møter Everton i kvartfinalen i FA Cupen og skal spille finale i Ligacupen mot Tottenham.

LES OGSÅ: Denne fotballskoen er populær blant superstjernene

FORNØYD: Pep Guardiola takker Manchester City-spillerne etter kamp.