Peter Sagan bytter lag etter sesongen

Publisert kl29 juli 2021 11:55 by Redaksjonen

SMILER: Sykkelstjernen Peter Sagan. | NTB

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Den triple verdensmesteren i sykling Peter Sagan forlater Bora-hansgrohe etter fem sesonger i det tyske laget. 

Bora-hansgrohe bekrefter på sine nettsider at verken Sagan eller tyske Pascal Ackermann forlenger kontraktene sine som utløper etter inneværende sesong. 

Sagan er satt i forbindelse med en overgang til TotalEnergies, der Boasson Hagen er på utegående kontrakt, og at han vil ta med seg flere frigitte Bora-ryttere til det franske laget, skriver Cyclingnews.

Ackermann forventes å erstatte Alexander Kristoff i UAE-laget.

Liker du odds og tipping? Følg Oddsbibelen på Facebook!

Takker for seg

– I dag kunngjør jeg at en æra i min sykkelkarriere avsluttes, og at jeg ikke vil fornye kontrakten med Bora-hansgrohe, sier Sagan til lagets nettsider, der han takker støtteapparatet og lagkamerater.

– Vi har oppnådd mye og har til og med i tunge tider holdt sammen. I min periode i laget ble jeg den første til å ta en tredje strake verdensmestertittel, og jeg vant Paris-Roubaix. Jeg fikk min 100. proffseier og tok en sjuende strak grønn trøye i Tour de France, legger han til.

Liker du odds og tipping? Følg Oddsbibelen på Facebook!

(©NTB)