TIDLIGERE PROFIL: Peter Crouch for Stoke.

Peter Crouch gir Premier League-legende det glatte lag

Pål Magnus Tømmervold

17. august 2019

FotballPremier League

Melder.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Peter Crouch er blitt fotballpensjonist, uten at det ser ut til å ha stanset ham fra å stjele overskrifter.

Ifølge The Sun beskylder den gamle storscoreren John Terry, som aktiv, for å ha representert en motbydelig taktikk for å manipulere dommerne.

Ifølge den britiske tabloidavisen hevder Crouch at den tidligere Chelsea- og England-kapteinen opptrådte på svært utspekulert vis, som et ledd i å få fotballøyas kampledere på sin side.

– Var på fornavn med dommerne

Crouch sier blant annet at Terry var på fornavn med flere av dommerne, og at den tidligere stopperbautaen kunne ringe og spørre om hvordan det gikk med familiene deres.

I den første episoden av «Back of the Net» på Amazon Prime legger ikke det muntre og frittalende fyrtårnet skjul på hva som foregikk i korridorene på stadionanleggene.

– Det jeg så kom snikende, var at kapteinene gjerne gikk for å snakke med dommerne før en kamp. For meg vil de alltid være «ref», det er begrepet jeg har vokst opp med. Nå er det derimot mer Mike og James. De blir alle snakket til med fornavn. Alt handler om å få dem på sitt lag, sier Crouch – og nevner spesielt to personligheter som skilte seg ut.

STJERNE: Tidligere Chelsea-midtstopper John Terry.

LES OGSÅ: Terry røper hvorfor han alltid brukte nummer 26 i Chelsea