Pål André Helland blir ekspertkommentator på TV

Publisert kl15 september 2021 10:07 by Jakob K. Gregersen

I PRESSESONEN: Pål André Helland. | NTB

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Lillestrøm-profil Pål André Helland blir ekspertkommentator på TV for Viaplay. Det skriver Nettavisen onsdag.

– Å bli fotballekspert for Viaplay synes jeg er en veldig spennende mulighet, så da anledningen bød seg så var jeg ikke i tvil om at dette var noe jeg ville. Muligheten til å få bruke flere virkemidler til å se og utvikle forståelsen for spillet er spennende, og jeg tror at det å få jobbe med fotball fra denne siden av kameraet også kan bidra til at jeg selv blir en bedre fotballspiller, sier Helland.

31-åringen skal kombinere sin nye jobb med livet som fotballspiller og har ingen planer om å legge opp med det første.

– Akkurat nå er jeg inne i et regime som kommer til å gjøre meg godt. Jeg har lyst til å spille fotball i en fem, seks, syv år til. Så lenge jeg er god nok til å spille på toppnivå så vil jeg holde på. Du er prisgitt den tiden du har som fotballspiller.

Han forklarer videre at en slik type jobb lar seg lettere kombinere med at han nå bor på Østlandet og ser hovedsaklig for seg å jobbe på TV i midtuker og i ferier.

Han skal på skjermen allerede torsdag kveld når Conference League står på menyen.

I GULT: Pål André Helland for Lillestrøm.NTB