Owen om Premier League-spilleren: Han kan ta over etter Messi og Ronaldo

Publisert kl22 juli 2021 10:30 by Christian August Cederblad

TO AV DE ALLER BESTE: Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. | AP

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Tidligere Premier League-spiss Michael Owen røper hvem han mener kan ta over stafettpinnen etter Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Den tidligere Liverpool- og Manchester United-spissen, som selv vant Ballon d’Or i 2001, trekker frem Manchester City-midtbanespilleren Phil Foden (21).

– Vi har mange fantastiske spillere, men han er nummer én. Han kan nå så langt han vil. Verdensklasse, sier Owen ifølge nettstedet talkSPORT og fortsetter:

– Vi snakker om at Lionel Messi og Cristiano Ronaldo ikke lenger har så mange flere sesonger i seg, og spør oss om hvem som kommer til å bli den neste store. Sett fra et engelsk ståsted kan Foden gå hele veien og bli absolutt verdensklasse.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

FREMTIDIG STJERNESPILLER: Manchester Citys Phil Foden.NTB

Kan bli intenst

Til tross for skryten kommer Owen med en aldri så liten advarsel til Foden.

– På banen trenger han ikke gjøre noe annerledes, men utenfor kan det bli intenst, sier Owen, med den nådeløse engelske pressen i bakhodet.

– Selv slet jeg ikke med det, men det var et par ganger det traff meg ordentlig. Det kan bli et skikkelig press, for på det verste har du ti biler som følger deg overalt fordi alle er interessert i alt du gjør, avslutter Owen.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

FOTBALLEKSPERT: Tidligere Premier League-spiss Michael Owen.Reuters