SVÆRT LOVENDE: Borussia Dortmund-spilleren Jude Bellingham.

Overgangsekspert hevder Bellingham har bestemt seg for hvilken klubb han vil dra til

Redaksjonen

8. desember 2022

BundesligaFotballPremier League

Har blitt linket til Liverpool, Real Madrid og flere store klubber.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jude Bellingham er kanskje den heteste spilleren på overgangsmarkedet om dagen.

19-åringen har lenge imponert i Borussia Dortmund og har vært en av Englands aller beste spillere i VM.

De fleste antar at Bellingham kommer til å forlate Bundesliga (i hvert fall Dortmund) til sommeren og flere av verdens største klubber skal ligge langflate etter midtbanekrigeren.

Nå melder overgangsekspert Christian Falk, som spesialiserer seg på tysk fotball, at Bellingham kommer til å dra til Liverpool dersom han får det som han vil.

– Nyhetene vi hørte i dag var at Bellingham og Liverpool er veldig, veldig nære. Det har vært mange samtaler. Hans far Mark, og mor Denise er også med i forhandlingene, sammen med hans agent Mark Bennett. Nå er de veldig fokuserte på Liverpool, sier Falk ifølge Liverpool.no.

Videre pekes det på Bellinghams potensielle rolle på Anfield og spillerne som allerede er i troppen som bakgrunn for «valget» til unggutten.

– Hvordan Liverpool er satt opp er også veldig interessant for ham. Henderson og Milner nærmer seg en viss alder, Thiago er ofte skadet, og Bellingham ser også på disse tingene, fordi han ser på det som en stor sjanse til å bli en leder i Liverpool, sier Falk.

Spilleren kommer til å bli en av historiens dyreste ettersom han ikke har en utkjøpsklausul i kontrakten slik Erling Braut Haaland hadde.

– Det eneste problemet kan være pengene. Dette er området der jeg ikke vet hvor langt Liverpool har kommet med Dortmund. Det vil være fordel for City og Chelsea, som også er med i kampen, men vi har hørt klart og tydelig at dersom Bellingham kan bestemme, så er det Liverpool, sier Falk.

Real Madrid er også en mulig destinasjon for den tidligere Birmingham-kometen, men de skal ha fått beskjed om at Liverpool leder kampen om signaturen hans for øyeblikket.

LES OGSÅ: Her bør du få med deg VM hvis du er i Oslo-området

PROFIL: Liverpool-manager Jürgen Klopp.