SNAKKER MED PRESSEN: Ronny Deila i intervjusonen.

Ønsket av Deila – Dette sier han om ryktene

Redaksjonen

17. april 2017

EliteserienFotball

Vikings venstreback Kristoffer Haugen ble forsøkt hentet til Oslo i vår.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Haugen har kontrakt med Viking som løper ut neste år, men forsvarsspilleren ble har gjentatte ganger blitt koblet vekk fra Stavanger.

Blant annet VIF skal ha vært svært ivrig etter å kjøpe den 23 år gamle mannen på tampen av overgangsvinduet.

– Jeg konsentrerer meg om å gjøre en god første halvdel av sesongen. Viking har vel indikert at man ønsker å få inn midler fra spillersalg i sommer, så vi får se hva som skjer da. Kan klubben få penger for meg, så er jo en overgang noe begge parter vil tjene på, sier Haugen.

– Men da tenker du kun på spill i utlandet?

– Jeg ser ikke poenget med å vurdere andre norske klubber slik situasjonen er nå.

Viking har fått sin verste sesongstart på toppnivå noensinne. Likevel frykter ikke backprofilen Kristoffer Haugen nedrykk.

LES OGSÅ: Lillestrøm spiller med sørgebånd

Viking er tabelljumbo i Eliteserien etter tre tap av tre mulige. Aldri før har laget hatt en så svak start på øverste nivå. Vålerenga (0-1), Tromsø (1-2) og Sarpsborg (0-3) ble alle for sterke for Stavanger-laget. Tøffe kamper mot Rosenborg (h), Odd (h) og Brann (b) venter nå Ian Burchnalls mannskap, men Kristoffer Haugen er sterk i troen på at Viking kan komme seg ut av sumpen.

GOD VENSTREBACK: Vikings Kristoffer Haugen.

Mandag møter de formsterke RBK.

– Jeg tror en slik kamp kan passe oss fint. Alle forventer tap, noe som gjør at vi ikke har press på oss i det hele tatt. Kanskje tar Rosenborg også litt lett på oss. Jeg har en god følelse, sier Haugen til NTB, før han legger fram følgende vinneroppskrift:

– Vi må ha en god balanse for å slå RBK. Det nytter ikke å sende alle mann i angrep. Vi er nødt til å nekte dem rom og kontringsmuligheter. Der er de svært farlige, sier backen.

LES OGSÅ: Norsk klubbs hjemmebane ødelagt av hærverk