GOONER: Martin Ødegaard.

Ødegaard om storklubbens suksess: – Unner dem det

Redaksjonen

8. juni 2024

Premier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Martin Ødegaards tidligere klubb vinner stadig vekk store trofeer.

Forrige uke vant Real Madrid Champions League, for andre gang siden Ødegaard forlot klubben i 2021.

LES OGSÅ: Vålerenga har tilbudt kontrakt til tidligere landslagsspiller

Midtbanespilleren vil ikke gå med på at han angrer på valget om å forlate Real Madrid.

– Jeg er veldig fornøyd der jeg er nå. Jeg har kommet til en fantastisk klubb og funnet meg veldig godt til rette, så jeg kunne ikke hatt det så mye bedre. Det er kult at Real Madrid gjør det bra og jeg unner de suksess, men jeg er veldig happy der jeg er. Så det tenker jeg ikke noe på, sa Ødegaard på pressekonferansen tidligere i uken.

Arsenal har til gode å vinne noe i Ødegaards tid i klubben, og på spørsmål om han foretrekker trivsel foran trofeer er han klar:

– Nei, jeg vil vinne trofeer. Det er det som er det store målet og en av grunnene til at jeg gikk til Arsenal. Jeg har veldig troen på prosjektet og det vi bygger. Nå har vi vært ekstremt nærme ved flere anledninger, og jeg er sikker på at det er rett rundt hjørnet.

Norge slo Kosovo 3-0 onsdag.

LES OGSÅ: Mats Zuccarello inn på eiersiden til engelsk fotballklubb