SIGNERER: Martin Ødegaard presenteres som Heerenveen-spiller.

Ødegaard: Denne klubben vil jeg spille for neste sesong

Redaksjonen

13. mai 2017

Fotball

Selv om muligheten er der, tror ikke Martin Ødegaard det blir aktuelt å avbryte låneoppholdet i Heerenveen for å dra tilbake til Real Madrid.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den norske unggutten venter fortsatt på å slå til skikkelig i nederlandsk æresdivisjon. Siden han kom til Heerenveen i januar, har Ødegaard totalt vært involvert i 13 seriekamper. I fire av de fem siste har han startet på benken.

18-åringen står uten scoringer så langt i Heerenveen-karrieren, men har levert tre assists.

Real Madrid har muligheten til å hente tilbake Ødegaard før neste sesong, men selv forventer han å bli værende i den nederlandske skøytebyen.

– Planen er fortsatt at jeg skal spille for Heerenveen neste sesong. Kontrakten min her varer i en sesong til. Real Madrid har en opsjon til å hente meg tilbake tidligere, men jeg tenker ikke på det. Jeg vil spille og forbedre meg selv, sier Ødegaard til TV-kanalen Omrop Fryslan.

LES OGSÅ: Zlatan: Det får meg til å føle meg som en gud