FEIRER: Det kan være mer jubel i vente for Sidney Crosby.

Oddsspill: Mesterne snur trenden i natt

Redaksjonen

7. november 2017

IshockeyVintersport

Pittsburgh Penguins har hatt en variabel start på sesongen, men hjemmemøtet med Arizona Coyotes bør få pingvinene tilbake på seiersmarsjen igjen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pittsburgh Penguins – Arizona Coyotes: Kampstart: 01:05

Se all NHL hos Viaplay her!

Stanley Cup-mesterne fra de to siste årene Pittsburgh Penguins har startet sesongen i år med variable resultater. De har røket på en del braktap på borte-is, men hjemme på PPG Paints Arena har de vært solide og står med fire seiere (2 seire etter overtid/straffer) og ett tap på fem spilte kamper.

Noe av disse resultatene er knyttet opp til at flere av stjernene deres har levert under pari. En av de er Sidney «Sid the kid» Crosby som ble toppscorer med 44 mål forrige sesong. Nå står han kun med fem mål, men har markert seg med 30 minutter i utvisninger. Uvant kost for Crosby som nå får fokus fra fans og fantasy-spillere og det forventes en forbedring i hans spill.

Favoritter til å vinne

Penguins er sammen med Tampa Bay sett på, av de fleste, som de to beste lagene i årets NHL. Penguins er av de fleste bookies rangert som favoritt til å vinne Stanley Cup for tredje året på rad.

Hos Unibet er Penguins favoritter til å vinne Stanley Cup med 8.50 i odds.

Penguins har akkurat avsluttet en «roadtrip» til Canada og Minnesota som resulterte i mindre pene fire tap (ett tap etter overtid/ straffer) og én seier. De er nå hjemme igjen og har fått to dagers hvile og Arizona Coyotes er en ypperlig motstander å ta imot for å komme seg på vinnersporet igjen.

(Oddstipset fortsetter under bildet!)

PITTSBURGH PENGUINS: Sidney Crosby.

Elendig start

Arizona Coyotes har hatt en rekord dårlig start på sesongen og tangerte den lite flatterende rekorden NY Rangers har fra 1943/44 med 11 strake tap i åpningen. Det har ikke vært mye forbedring å hente, og totalt står de nå med to seire og 14 tap etter 16 spilte kamper. De to seirene har kommet på overtid og straffer så de har enda til gode å vinne etter ordinær tid i årets sesong. Samtidig har 12 av de 14 tapene blitt tapt etter spill i ordinær tid.

Kjedelig med landslagspause? Se masse sport gratis her

Den voldsomt dårlige starten har skapt misnøye i Arizona og mye av skytset rettes mot NHL og kampoppsettet som har gitt Coyotes mye reising. De vil for øvrig fortsette med reising til rundt 10. desember. Dette er en faktor å ha med videre i vurdering av Arizona sine kamper.

Arizona holder til i Phoenix og er i Pacific Division vest i USA. Dette er allerede deres sjette kamp på østkysten.