STJERNE: Kylian Mbappé fortviler etter brent sjanse.

Nytt pinlig tap for PSG

18. april 2019

Paris Saint-Germain må utsette gullfeiringen nok en runde etter at laget tapte 2-3 borte mot Nantes onsdag kveld. Det gjorde de uten en vraket Kylian Mbappé.

Med null poeng onsdag er det fortsatt 17 poeng som skiller PSG og Lille på annenplass når det gjenstår seks runder. Med poeng mot Nantes hadde gjestene fra hovedstaden i praksis vært seriemester. Nå er gullfesten utsatt minimum til søndag. Da kommer Monaco på besøk.

Tapet onsdag var PSGs annet på bare noen få dager og det tredje totalt i serien denne sesongen. Søndag tapte serielederen hele 1-5 mot Lille.

Det åpnet riktignok lovende for storklubben. Dani Alves scoret et praktfullt mål etter snaue 20 minutter. Brasilianeren forsøkte seg fra 25 meter, og ballen duppet ned i det venstre krysset.

Ledelsen varte ikke lenge. Hjemmelaget svarte bare tre minutter senere. Diego Carlos stanget inn en corner og ordnet balanse i regnskapet. Like før pause var kampen snudd. Majeed Waris fikk spasere inn 2-1 etter en tabbe av gjestenes forsvarer Thilo Kehrer.

Og like etter pause scoret gultrøyene igjen. Som i første omgang var Carlos sterk på en dødball og kranglet inn 3-1. PSG så ut til å være rystet, og hjemmelaget kunne ledet med mer enn to mål. Like før slutt skapte gjestene spenning da innbytter Metehan Guclu reduserte, men det ble også kampens siste mål.

Last ned Sportsbibelens nye iPhone-app her!

MANAGERE: PSGs Thomas Tuchel og Man Uniteds Ole Gunnar Solskjær.