RANHEIM: Michael Karlsen.

Nyopprykket lag sjokkerte Ranheim

6. juli 2020

Nyopprykkede Grorud vartet opp med flere flotte mål, men måtte til slutt gi tapt 3-5 mot Ranheim. Tromsø står med full pott etter 2-0-seier over Kongsvinger.

Grorud sjokkerte Ranheim med 3-1-ledelse til pause etter flott målgivende og scoring av Preben Mankovitz, men bortelaget klarte å hale i land 5-3-seier på overtid.

Først scoret Ivar Sollie Rønning før Erik Tønne skrudde inn et frispark kvarteret før slutt. På overtid sørget Michael Karlsen (straffe) og Mads Reginiussen for tre poeng for trønderne.

Tromsø står med full pott etter to kamper etter at de slo Kongsvinger 2-0 takket være Fitim Azemi og et knallskudd fra Adam Örn Arnasson.

Visste du at man kan streame flere av Europas største ligaer helt gratis? Slik gjør du det

PROFILER: Fitim Azemi, Eric Smith, Daniel Berntsen og Robert Taylor.

Målfest

Sogndal var klart sterkest i mandagens kamp mot Ull/Kisa. Endre Kupen smalt inn en nydelig volleyscoring og ga Sogndal en ledelse som økte til 6-1 før full tid.

Raufoss vant 3-1 over nyopprykkede Stjørdals-Blink etter to kjappe mål før pause. Strømmen slo KFUM Oslo 2-1, mens Åsane vant lokaloppgjøret mot Øygarden 2-0.

Jerv så også ut til å sikre sin første trepoenger mot Sandnes Ulf, men et mål fra Kent Håvard Eriksen sørget for 2-2.

SNAKKER MED PRESSEN: Sogndal-trener og tidligere Premier League-spiller Eirik Bakke.