JUBEL: Kaptein Jordan Henderson (t.v) og Dejan Lovren feirer scoring for Liverpool.

Ny langtidskontrakt for Liverpool-stjerne

Redaksjonen

28. april 2017

FotballPremier League

Dejan Lovren signerte fredag en kontraktsforlengelse som binder han til Liverpool i fire nye år.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den kroatiske midtstopperen kom fra Southampton i 2014 og har siden spilt 105 kamper for Jürgen Klopp sitt lag.

– Dette er en spesiell dag for meg og min familie. Jeg tror jeg er verdens gladeste mann i dag, og det er en drøm som går i oppfyllelse. Det var alltid min drøm å bli så lenge som mulig i en klubb jeg elsker, og den klubben er Liverpool, sier han til lagets offisielle hjemmeside.

Midtstopperen har gjennom sine tre år i klubben fått mye kritikk, men føler selv han er på rett vei.