RIVALER: Molde (t.v) og Rosenborg.

Norsk utenlandsproff: – Molde er ti ganger bedre enn RBK!

Jakob K. Gregersen

24. november 2018

EliteserienFotball

Heftige uttalelser.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Molde og Rosenborg ser ut til å være de største gullfavorittene før neste sesong.

Sistnevnte klarte også i 2018 å stikke av med gullet, mens Moldes formutvikling har tatt dem helt opp på sølvplass.

Nå melder tidligere Molde-spiller Sander Svendsen at han mener Molde er ti ganger bedre enn Rosenborg, spiller for spiller.

Det kom frem da Romsdals Budstikke (kan kreve innlogging) spurte Hammarby-spilleren om hva han tror om 2019-sesongen til Molde.

– Det ser bra ut. Det blir spennende å se hva som skjer i vinter. De mister jo Erling Haaland som har vært veldig viktig for dem og scoret mange mål. Eirik Hestad har slått ut i full blomst, og det blir spennende å se om de kan beholde ham. Men det er mange gode fotballspillere i Molde. Jeg tror at det blir bra også neste sesong. Det er bra tyngde i troppen. Forhåpentligvis slår de Rosenborg neste år. Hadde de vært litt mer med i vår, hadde de stått med gullet i år. Det er små marginer. Molde har et mye høyere toppnivå enn Rosenborg. Spiller for spiller er de ti ganger bedre.

Han følger fortsatt nøye med på klubben han forlot i fjor.

– Det kommer jo alltid til å være min klubb og hjertet mitt ligger selvsagt i Molde. Å dra herfra var ikke den letteste beslutningen, selv om jeg ikke følte at jeg fikk ut alt her. Jeg har sett mange kamper og syns det ser veldig lovende ut, spesielt nå i høst. Jeg snakker også mye med spillerne. Det ser ut som det er kult å spille fotball i Molde om dagen. De har absolutt noe på gang.

Visste du at man kan se flere av Europas heftigste fotballigaer helt gratis? Sjekk det ut her!

I MOLDE: Sander Svendsen avbildet da han spilte i Molde.