NORGES LANDSLAG: Bf.v. Even Hovland, Ørjan Håskjold Nyland, Markus Henriksen, Stefan Marius Johansen, Haitam Aleesami, Vegard Forren og Joshua King. F.f.v. Veton Berisha, Ole Kristian Selnæs, Jonas Svensson og Valentin Adama Diomande.

24. juni 2018

EliteserienFotball

Pangstart for den tidligere Tippeliga-stjernen.

Adama Diomande (28) har fått en pangstart i sin nye klubb Los Angeles FC. Mot Colombus Crew ble det nok en scoring.

Los Angeles FC vant 2-0, og målene kom tidlig i kampen. Bare fire minutter var spilt da Laurent Ciman gjorde 1-0. Fire minutter senere var det midtspiss Diomande sin tur. Diomande ble byttet ut på overtid.

Den tidligere Stabæk- og Hull-spilleren har scoret fire mål siden overgangen til Major League Soccer i mai. Det første kom i 1-2-tapet for Dallas 3. juni, og de to neste puttet han i 4-3-seieren borte mot San Jose Earthquakes.

Los Angeles FC trenes av tidligere Stabæk-trener Bob Bradley.

Magnus Wolff Eikrem ble byttet inn i det 69. minutt for Seattle Sounders da det ble 1-1 mot Chicago Fire.

Risikofritt spill på 100 kroner under VM: Vinner du, beholder du gevinsten – Taper du, betales innsatsen tilbake!