U21 2018: Det norske laget. Bak fra v. Kristoffer Ajer, Julian Ryerson, Ulrik Yttergård Jenssen, Iver Fossum, Morten Thorsby og Martin Samuelsen, Foran fra v. Sondre Rossbach,Andreas Hanche-Olsen, Martin Ødegaard, Birk Risa og Henrik Bjørdal. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Nok et stortap for U21-gutta

25. mars 2019

Norges U21-landslag for menn i fotball hang med til pause, men ble overkjørt i 2. omgang og tapte 1-5 for Russland i Spania mandag.

Russland tok ledelsen 12 minutter ut i 1. omgang, men Heerenveen-proffen Dennis Tørset sørget for balanse i regnskapet tre minutter før pause.

Etter pause ble det verre for Norge. 63 minutter var spilt da Roman Tugarev gjorde 2-1 for Russland. Et kjapt hattrick av Vjatsjeslav Grulev avgjorde kampen. Han scoret tre raske i det 77.-, 82.- og 86. minutt.

For tre dager siden tapte Norge 3-8 for Finland.

JUBEL: De norske spillerne feirer scoring mot Spania.