SJEFEN: Manchester United-manager José Mourinho fortviler på sidelinjen.

Nok en fryktelig beskjed for Mourinho

Redaksjonen

26. april 2017

FotballPremier League

Manchester United-manager José Mourinho bekrefter at verdens dyreste fotballspiller, Paul Pogba, er skadd og går glipp av torsdagens oppgjør mot byrival City.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Torsdag barker det løs når Manchester City tar imot byrival United på Etihad. Det blir blått mot rødt, Guardiola mot Mourinho, og en real kamp om å ikke miste grepet om en topp plassering blant de fire beste. Men kampen må gå uten verdens dyreste fotballspiller, Paul Pogba, bekreftet United-manager José Mourinho under onsdagens pressekonferanse.

I tillegg er Marcos Rojo og Juan Mata ute og Phil Jones og Chris Smalling tvilsomme for den røde delen av Manchester. Den gode nyheten for United-supporterne er at Ander Herrera er klar

I tillegg inneholder Manchester Uniteds skadeliste Zlatan Ibrahimovic.

– Selvsagt er Zlatan er en glimrende spiller, men de har andre gode offensive spillere som Jesse Lingard, Marcus Rashford og Ashley Young, som også kan komme seg bak forsvaret vårt, sier Manchester City-manager Pep Guardiola.

LES OGSÅ: – Aubameyang i samtaler med ny storklubb

Jesus friskmeldt

Zlatan, som ble kneskadd sist kamp mot Burnley, kan ha spilt sin siste kamp for United. Svensken som må opereres, har selv sagt at han nekter å gi seg med fotball før han selv mener det er på tide.

United-manager José Mourinho beskriver Zlaten som mentalt sterk.

– Han kommer til å kjempe. Jeg fortalte ham at han har kjempet siden han ble født, og at det ikke er noen grunn til at han ikke skal kjempe nå, sa Mourinho.

UTE: Zlatan Ibrahimovic skadet seg i kampen mot Anderlecht.

Manchester Citys skadeliste er ikke på langt nær like lang som den United har å slite med. For City er det er tvilsomt om David Silva rekker kampen, men Guardiola sier at toppscorer Sergio Agüero mest sannsynlig blir klar.

– Gabriel Jesus er friskmeldt, men mangler kamptrening og en del på den fysiske biten, sier City-manageren.