BAYERN: Carlo Ancelotti applauderer.

Ny nedtur for mektige Bayern

3. august 2017

Hvor skal dette ende?

Bayern München ville reise seg etter tapet mot Liverpool i oppvisningsturneringen i München, men tapte 0-2 mot Napoli i kampen om tredjeplassen onsdag.

Det tyske laget har ikke fungert i turneringen som spilles på Allianz Arena, lagets egen hjemmebane.

Tirsdag ble Carlo Ancelottis mannskap regelrett rundspilt av Liverpool og tapte 0-3. Under et døgn senere var laget på plass igjen for å spille om tredjeplassen mot Napoli.

Det italienske laget tok ledelsen ved Kalidou Koulibaly etter 14 minutter, før Emanuele Giaccherini la på til 2-0 etter 55 minutter. Italieneren plukket opp et flatt innlegg fra høyre og dunket ballen i mål.

Liverpool møtte Atlético Madrid i finalen i oppvisningsturneringen senere onsdag, men byttet ut ni mann fra storseieren mot Bayern.