Navngir tre Eliteserie-klubber som mulige destinasjoner for Kastrati

Publisert kl14 mars 2021 11:33 by Jakob K. Gregersen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Flamur Kastrati har vært en av de største profilene i Eliteserien de siste årene.

Etter overgangen fra Sandefjord til Kristiansund sommeren 2018 har han levert godt spill også, med unntak av fjoråret som var preget av måltørke og utenomsportslig bråk.

I KBK virker det som hans tid snart kan være forbi og nylig navnga Joacim Jonsson tre Eliteserie-klubber som kan være aktuelle for Kastrati.

– Spørsmålet er hva gjør man med Flamur Kastrati da? Det er jo en del klubber på Østlandet som sliter «big time» når det kommer til spisser, sier Eurosport-ekspert i podcasten Indre Bane.

– Strømsgodset fikk jo Lars-Jørgen Salvesen skadet. Kan det bli en gjenforening der? Stabæk sliter med spisser og skal ha det. Sandefjord også. Så det er mange av disse østlandsklubbene som er på spissjakt.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

KBK: Flamur Kastrati for Kristiansund.NTB

Vil angivelig tilbake til Østlandet

Grunnen til at Jonsson legger vekt på klubbene nær Oslo er at Kastrati er født og oppvokst i hovedstaden.

Han gikk gradene i Grei og Skeid før han gikk til nederlandsk og tysk fotball som unggutt. Etter at han returnerte til Norge i 2013 har han spilt for nevnte Strømsgodset, Aalesund, Sandefjord og Kristiansund.

– Han har tidligere ytret et stort ønske om å komme tilbake til Østlandet og nærmere familien. Og kontrakten hans går ut til sommeren. Det blir spennende å se hva løsningen blir her, men samtidig er det lenge siden han scoret mål, sier Jonsson.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

MÅL: Flamur Kastrati for Kristiansund.NTB Scanpix