MANAGERE: José Mourinho hilser på Arsene Wenger.

Mourinho lanserer «sjokk-kandidat» som Arsenals nye manager

Christian August Cederblad

4. mai 2018

FotballPremier League

– Jeg tror han ville passet godt inn.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det er ennå ikke avgjort hvem som erstatter Arsene Wenger (68) og blir Arsenals nye manager.

Men Manchester United-sjef José Mourinho (55) lister opp et alternativ for den snart ledige jobben.

Portugiseren lanserer, smått sjokkerende, de røde djevlenes assistenttrener Rui Faria (42) som en kandidat til å bli ny Arsenal-manager.

– Det mener jeg han absolutt er. Jeg vet ikke om han selv ønsker å bli manager, men hvis du spør meg tror jeg han ville passet godt inn i Arsenal, forteller Mourinho om sin høyre hånd, ifølge Sky Sports.

– Jeg sier det fordi han er mer enn en assistent for meg. Han er også en venn. Hvis en venn av meg en dag får en så stor mulighet, skal jeg personlig hjelpe ham å pakke, bære bagen hans og ønske ham lykke til videre, sier United-manageren avslutningsvis.

Er du Norges beste odds-spiller? Meld deg på NM i Odds her!

STERK DUO: José Mourinho og Rui Faria.