UNITED: José Mourinho på vei til garderoben.

Mourinho innrømmer: Han har spilt med skade hele tiden

Ole-Jørgen Wiig

28. august 2017

Sliter til tross for en glitrende start på sesongen.

José Mourinho forteller at midtstopper Phil Jones (25) trøbler med en ankelskade.

Sammen med Eric Bailly i midtforsvaret har han holdt nullen i de tre første kampene og Manchester United topper Premier League md 10-0 i målforskjell.

– Han er potensielt en veldig god spiller. Han er fortsatt ung og i en alder hvor han lærer, men i flere år har han vært skadeutsatt og han har også et problem nå. Han klager på ankelen sin, ifølge Mourinho til Manchester Evening News.

Manchester United stanget lenge mot Leicester på Old Trafford lørdag, men fikk til slutt hull på byllen. Innbytterne Marcus Rashford og Marouane Fellaini ordnet 2-0.

Uniteds Romelu Lukaku bommet på straffe i 2. omgang, men ble reddet av Marcus Rashford og Fellaini. Rashford scoret etter 70 minutter, kun tre minutter etter å ha blitt byttet inn av manager Mourinho. Fellaini, også han innbytter, satte inn 2-0 åtte minutter før full tid. Flere scoringer ble det ikke.

Leicester står med tre poeng etter tre kamper. «Revene» har hatt et tøft program så langt. Det ble også tap borte mot Arsenal i serieåpningen.

United-trykk

Det var total United-dominans den første omgangen på Old Trafford lørdag. Juan Mata hadde ballen i mål etter 18 minutter, men spanjolen ble avvinket for en marginal offside. Mata var svært frustrert, men TV-bildene viste at annulleringen var korrekt.

Paul Pogba fikk tre store muligheter, to av dem fra distanse, men franskmannen maktet ikke å få ballen i nettet. Det ble bare nesten for midtbanemannen.

Juan Mata kom også nærme et par ganger, men Leicester-keeper Kasper Schmeichel avverget et forsøk fra den tidligere Chelsea-spilleren kun et par minutter etter offside-avgjørelsen. Leicester lå på sin side dypt i banen før pause. Laget forsvarte seg, ble presset, men holdt unna til pause med nød og neppe.