PROFILER: Manchester Uniteds (f.v.) Romelu Lukaku, Ander Herrera, Paul Pogba, Alexis Sánchez, Jesse Lingard og Ashley Young.

Mourinho bekrefter: United-profil ferdig i klubben

Redaksjonen

13. mai 2018

FotballPremier League

Ferdig på Old Trafford.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Manchester United-manager José Mourinho må på assistentjakt foran neste sesong. Rui Faria stopper et over 17 år langt samarbeid.

Faria har kanskje vært Mourinhos aller største støttespiller siden portugiseren slo gjennom som manager. Nå går radarparet hver sin vei.

– Etter mye overveiing har jeg med et tungt hjerte bestemt meg for å gå videre. Jeg har hatt 17 utrolige og uforglemmelige år, men jeg har en stund følt på at jeg vil ha mer kvalitetstid med familien og søke nye utfordringer i mitt profesjonelle liv, sier Faria i en melding lagt ut på Manchester Uniteds nettsted.

42-åringen takker sin landsmann Mourinho for alt han har lært ham.

– Jeg vil takke ham for mulighetene og tilliten han har gitt meg, men viktigst av alt vil jeg takke ham for vennskapet vårt. Jeg vil også takke Manchester United og alle de andre klubbene jeg har vært i. Jeg har vært privilegert.

Er du Norges beste odds-spiller? Meld deg på NM i Odds her!