Jakob K. Gregersen

20. juni 2018

EliteserienFotball

– Enten er jeg i Molde i juli eller så…

Ole Gunnar Solskjær og Molde tapte 0-2 i en treningskamp mot Malmö onsdag. Tidligere Molde-trener Uwe Rösler debuterte som trener for svenskene.

Rösler hadde suksess som Molde-trener i 2010-sesongen, men måtte overlate laget til Solskjær da han vendte hjem fra England.

Onsdag fikk han et hyggelig «takk for sist» med gamleklubben. Det samme gjorde en utlånt Molde-spiller.

Alexander Jeremejeff sørget for at Malmö tok ledelsen etter 51 minutter. Drøyt ti minutter før slutt scoret Isak Ssewankambo 2-0-målet som punkterte kampen.

Ssewankambo er utlånt fra nettopp Molde. Utlånet er opprinnelig omme i sommer, men aner ikke hva som skjer videre.

– Det har vært en lærerik periode. Jeg har ikke spilt så mye som jeg håpet på i forkant. Men nå har vi fått en ny trener som jeg håper jeg kan imponere, sier han til RBnett (krever innlogging).

– Hva tenker du om framtida?, spør avisen.

– Jeg vet egentlig ikke. Jeg snakket litt med Ole Gunnar i dag. Vi har en god dialog. Så får vi se hvordan det blir den neste måneden med Malmö. fortsetter jeg i Malmö.

Molde har kun vunnet to av sine åtte siste seriekamper. Lørdag venter hjemmekamp mot Stabæk etter Eliteseriens VM-pause.

Risikofritt spill på 100 kroner under VM: Vinner du, beholder du gevinsten – Taper du, betales innsatsen tilbake!