MOLDE: Trener Erling Moe. | Foto: Mediabank.

Molde-profil misfornøyd

Redaksjonen

13. mai 2024

Eliteserien

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Molde har hatt en trøblete periode i serien den siste tiden.

Sist runde tapte de 3-1 for Sandefjord, mens de lørdag spilte 2-2 hjemme mot erkerival Rosenborg.

LES OGSÅ: Smell for Bodø/Glimt: – Vi kan avsløre

Og en som trolig er enda mer misfornøyd tingenes tilstand er midtstopper Eirik Haugan. Forsvarsspilleren ble kåret til årets spiller i Molde i 2022, men denne sesongen har startet dårlig for hans egen del.

Haugan har kun fått én kamp fra start på de første åtte eliteseriekampene i år.

– Jeg er selvsagt ikke fornøyd med å starte én seriekamp. Jeg må bare jobbe hardt og prøve å ta tilbake plassen. For min egen del har ikke sesongstarten vært kjempebra. Det er skuffende at jeg har spilt så lite som jeg har gjort, sa Haugan til Rbnett noen dager før lørdagens kamp.

Han har fått tillit i de tre cupkampene mot Eide, Strindheim og Hødd. Da har moldenseren også bært kapteinsbindet.

– I mitt hode skal jeg starte hver kamp. Jeg er trygg på meg selv. Jeg kan se på dette som en tålmodighetsprøve. Jeg tror sluttresultatet er at jeg spiller hver kamp. Da må man bare holde hodet på rett plass, og sørge for å være forberedt når muligheten kommer.

– Av og til blir man veldig frustrert. Det er ikke alltid like lett å holde motivasjonen oppe, men det er samtidig det som er den beste løsninga og det jeg må prøve å gjøre, sier han.

LES OGSÅ: Solskjær observert hos storklubben

Test deg selv rett under!