LAGBILDE: Molde-spillerne før kamp.

Molde-profil kritisk: – Skuffet over meg selv

Redaksjonen

17. november 2023

Eliteserien

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Moldes sesong har vært mørk lenge.

Likevel fikk de blå et løft hjemme mot Lillestrøm søndag kveld da de kjørte over «Fugla» på hjemmebane.

LES OGSÅ: Opplysninger til Sportsbibelen: Premier League-klubb har forhørt seg om Glimt-stjerne

Moldes eneste håp om Europa-spill neste sesong er enten å vinne Europa League eller den kommende cupfinalen mot Bodø/Glimt.

Flere av Molde-spillerne har underprestert denne sesongen, og en som har levert svake prestasjoner den siste tiden er Andreas Hagelskjær.

Men mot LSK ble han satt i en vingback-posisjon for første gang i hans seniorkarriere, og det var et vellykket trekk av trener Erling Moe.

Hagelskjær leverte en praktkamp og fikk store doser med skryt etter kamp.

Se Molde knuse LSK!

– Han var nær scoring. Jeg syns han var fantastisk. Han var skuffet da han ikke spilte mot Häcken. I dag kommer han inn og da viste han at dette var noe han ville. Han tok utfordringa som han fikk, sa Moe til Rbnett etter 4–0-seieren mot LSK.

Selv var Hagelskjær fornøydm ed prestasjonen mot LSK, men han innrømmer at han har skuffet den siste tiden.

– Jeg er ikke tilfreds med prestasjonene jeg har levert i det siste. Jeg er den første som kikker på meg selv og det jeg har prestert. Og det er jeg på ingen måte fornøyd med. For meg kommer pausen fint, sånn at jeg får puste litt og klarnet hodet. Så kommer vi inn med fullt fokus og energi igjen. Det var deilig å få tre poeng før vi når får hvile litt.

Molde møter Glimt i cupfinalen mot 9. desember.

30. november spiller de en avgjørende hjemmekamp i Europa League mot Qarabag.

God på Eliteserien? Test deg selv rett under!