SJEF: Molde-trener Erling Moe.

Molde møtte Bodø/Glimt i generalprøven. Slik gikk det

Redaksjonen

3. april 2023

Eliteserien

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

De to beste lagene i Norge møttes til treningskamp rett før seriestart.

Bodø/Glimt møtte Molde på Aker stadion, og det var gjestene som vant kampen 3-2.

Danske Albert Grønbæk scoret det avgjørende målet da Bodø/Glimt slo de regjerende seriemesterne Molde i generalprøven søndag.

LES OGSÅ: Klar for Knutsen og Bodø/Glimt: – Det er skikkelig kult!

– Jeg synes det er en god fotballkamp. Vi spiser oss inn i kampen og går til pause med 2-2, og det er artig at vi klarer å vippe det med en fantastisk kontring, sa Bodø/Glimt-trener Kjetil Knutsen til VG.

Molde fikk imidlertid en pangstart på kampen da Kristoffer Haugen sendte vertene i ledelsen med et nydelig frispark, før Ola Brynhildsen doblet med en fantastisk avslutning etter en nydelig gjenvinning fra Veton Berisha.

Ledelsen fikk de imidlertid ikke holdt særlig lenge da nysigneringen Faris Pemi reduserte til 1-2 fem minutter senere, før Sondre Sørli utlignet til 2-2 rett før pause. Han hadde også assisten på scoringen til Pemi.

Ti minutter før full tid ble snuoperasjonen komplett da Grønbæk satte inn 3-2-målet og sikret seier for nordlendingene i generalprøven.

– Det er litt enkle mål vi slipper inn. Vi spiller med litt for stor risiko når de presser høyt, men jeg føler vi fikk justert det, sa Knutsen.

LES OGSÅ: Har plukket ut Norges potensielle ellever i EM 2028