PROFILER: Fotballekspert Michael Owen og Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Michael Owen kritisk til Manchester United og Solskjær

30. september 2021

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Cristiano Ronaldos overtidsmål ga Manchester United en viktig seier i Champions League onsdag, men det stoppet ikke kritiske spørsmål rundt Ole Gunnar Solskjær.

Fem minutter på overtid satte Ronaldo inn 2-1 til ellevill jubel på Old Trafford. På sidelinjen kunne man se en tydelig glad Solskjær. United tok sesongens første Champions League-poeng etter det som hadde vært en særdeles svak opptreden mot spanske Villarreal.

Prestasjonen var ikke glemt da tidligere storscorer Michael Owen analyserte onsdagens kamp i BT Sport-studioet.

– Jeg synes United lener seg for mye på individuell briljans og store prestasjoner som målet til Alex Telles. De siste ti minuttene framsto United mer som et lag. Da var de betydelig bedre. Og når man har Cristiano Ronaldo i laget, finnes det alltid en sjanse for at noe skjer, sa Owen.

Spesielt før pause ble Manchester United utspilt av Villarreal. Spanjolene kom til flere enorme sjanser, men uttellingen manglet. Det var ikke ufortjent da Paco Alcácer ga bortelaget ledelsen tidlig i 2. omgang.

Et smart dødballtrekk banet vei for utligningen. Alex Telles hamret inn 1-1 på volley etter et frispark fra Bruno Fernandes. United var det førende laget den siste halvtimen, men vinnermålet kom først langt ut i tilleggstiden.

Solskjær har den siste tiden fått mye kritikk for udefinerbar spillestil og manglende samspill. Før onsdagens oppgjør hadde United tapt tre av sine fire siste kamper.

Har du sett Sportsbibelens Instagram? Følg oss her!

SNAKKER MED PRESSEN: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.