SOM TO DRÅPER: Kopien Reza Parastesh (t.v) og originalen Lionel Messi.

– Messis dobbeltgjenger i kjempetrøbbel

Pål Magnus Tømmervold

27. juni 2019

FotballLa Liga

… men den etter hvert mye omtalte 26-åringen nekter for å ha sjarmert damer på usportslig vis.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Reza Parastesh (26) har i løpet av den siste tiden kapret overskrifter verden over, etter at en bukett kvinner angivelig påstod «den iranske Messi» hadde lurt dem til å være med hjem for å se på frimerkesamlingen, skriver Marca.

Mer presist: 23 damer hevder at de er blitt forført og lurt av den persiske storsjarmøren til å tro vedkommende var Barcelonas verdenskjente trollmann, og at de deretter hadde opplevd tryllestaven og magien på tomannshånd.

Som to dråper …

Og tar vi en nærmere titt på den iranske kjendisen, ser vi han har mye til felles med «originalen».

Både høyde og ansiktstrekk gjør det lett å forstå at forvekslinger oppstår støtt og stadig.  Ifølge tabloidpresse i alle verdenshjørner, blir da også Reza beskyldt for å ha utnyttet likheten på grovt vis.

Hovedpersonen, i denne sammenhengen «den iranske Messi», sier imidlertid til sitt forsvar at anklagene ikke har rot i virkeligheten.

Ikke i det hele tatt.

– Nyheten sprer seg i de muslimske landene, og det er en katastrofe. Jeg er blitt sjikanert fordi de har rettet et verdensfokus på meg. Familien min har også sjikanert meg, sier Reza.

Artikkelen fortsetter under videoen. 

Svarer for seg på Instagram

På grunn av all oppmerksomheten, har 26-åringen gått ut på Instagram for å forsvare seg.

– Hei, venner! En god del falske nyheter om meg figurerer i de sosiale mediene. Det blir vist til at jeg har vært i seng med 23 kvinner, fordi de har trodd jeg var Lionel Messi.

– Jeg ber dere om å la være å leke med folks rykte og troverdighet. Hvis denne historien var sann, ville jeg ha vært i fengsel, sier han.

STILLER OFTE OPP TIL FOTOGRAFERING: Reza Parastesh er en populær kar på gaten, som her i Tehran.

LES OGSÅ: Messi: Dette ønsker jeg å gjøre før jeg legger opp