STILLE: Barcelona-spillerne feirer scoring for tomme tribuner mot Las Palmas på Camp Nou.

Messi strålte i en Barca-kamp utenom det vanlige

1. oktober 2017

FotballLa Liga

Utrolig.

Lionel Messi scoret to mål og slo en målgivende pasning da Barcelona vant 3-0 mot Las Palmas i La Liga for tomme tribuner som følge av opptøyer i byen.

Barcelona bekreftet i en uttalelse lagt ut på Twitterikke lenge før kampstart at oppgjøret skulle spilles uten tilskuere, til tross for at flere hadde meldt at kampen ville bli avlyst.

Det er uroligheter i byen som følge av folkeavstemningen om katalansk uavhengighet.

Lionel Messi var involvert i samtlige scoringer da Barcelona vant 3-0 mot Las Palmas på et tomt Camp Nou. Etter søndagens seriekamp har han scoret 11 mål så langt denne sesongen.

Full pott

Etter en målløs første omgang serverte Messi først Sergio Busquets, som gjorde 1-0, før han selv la på til 2-0 og 3-0 med sju minutters mellomrom etter velkjent Barcelona-spill.

Barcelona er fortsatt perfekt i La Liga med sju seirer. Las Palmas faller nærmere nedrykksstreken etter en poengfangst på seks på sju kamper.